دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
بیانیه  دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در حمایت از دانشگاهیان حامی فلسطین در آمریکا و اروپا

بیانیه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در حمایت از دانشگاهیان حامی فلسطین در آمریکا و اروپا

08 اردیبهشت 1403
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جامعه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در حمایت از اساتید، دانشجویان آزادیخواه و حامی فلسطین در دانشگاه های آمریکا و اروپا، بیانیه ای صادر کرد.
با تداوم کشتار ددمنشانه زنان و کودکان فلسطینی و کشف گورهای دسته جمعی بیماران، مجروحان در غزه، در روزهای اخیر جهان شاهد اعتصاب، تحصن و تظاهرات گسترده دانشگاهیان در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی در محکومیت جنایات و نسل کشی رژیم صهیونیستی بوده است که خواستار توقف نسل کشی مردم غزه و پایان حمایت های آمریکا از رژیم صهیونیستی هستند.
با تاسف و نگرانی عمیق، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، به واقعه ناپسند و غیرقانونی سرکوب و برخورد خشونت بار پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویانی که حامی مردم مظلوم فلسطین بودند، بسیار محکوم می کند.
ما با افتخار از اساتید و دانشجویانی که به دنبال صلح، عدالت و حقوق بشر در سراسر جهان هستند، حمایت می کنیم. اعتقاد ما این است که هر فردی حق دارد که برای اعتقادات و ایدئولوژی های خود بدون ترس اعلام نظر کند و هیچ گونه خشونت و سرکوبی از جانب نهادهای قدرتمند نباید مورد قبول قرار گیرد.
 همه ما باید به دنبال ارتقاء ارزش های انسانی، احترام به حقوق بشر و پیوند جهانی به منظور پیشرفت مشترک باشیم. بنابراین، از تمامی اساتید، دانشجویان و همکاران ما در جامعه علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دعوت می کنیم که در خصوص اعراب مردم فلسطین به ویژه در مواجهه با سرکوب و سوءاستفاده های ناعادلانه، صدای خود را بلند کنند و از هرگونه نقض حقوق بشر و ارزش های بنیادین انسانی مخالفت نمایند.
هیات رییسه دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه