به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محفل انس رزمندگان دوران پرافتخار دفاع مقدس با حضور جناب آقای محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، امام جمعه، نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار، رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به همراه مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، کارکنان، دانشجویان، سایر مسئولین و رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس امروز در حسینیه سپاه آمل برگزار شد.
جناب آقای محسن رضایی در محفل انس رزمندگان دوران پرافتخار دفاع مقدس شهرستان آمل با یادآوری خاطرهای از سالهای اول انقلاب، اظهار کرد: در 6 بهمن 1360 که به تازگی پس از مسئولیت اطلاعات سپاه فرمانده سپاه شده بودم اطلاعاتی از تحرکاتی در کردستان و آذربایجان و تالش تحت عنوان تحرکات اتحادیه کمونیست به دست ما رسید که دامنه آن به جنگل های آمل هم رسیده بود؛ آمل نه تنها شهرستان هزارسنگر بلکه شهرستان سراسر سنگر است و در مقابله با این توطئه اگر مردم در کنار نیروهای سپاه نبودند فاجعهای شکل میگرفت چرا که برنامه این بود که از آمل به سمت تهران حرکت کنند و تا در فرمانداری آمل هم رسیدند و زد و خورد شدیدی رخ داد که منجر به شکست آنها شد و مردم نشان دادند که واقعا پای انقلابند و از این امتحان بزرگ و مهم سربلند بیرون آمدند.
وی با بیان اینکه مسئولان میآیند و میروند؛ مردم هستند که صاحبان اصلی انقلاب و کشورند، افزود: بیش از 300 سال کشور ایران عرصه تاخت و تاز قدرتها بود، زمانی انگلستان و روسیه تزاری و امپراطوری آلمان و فرانسه بر سر گرفتن امتیازات داخل ایران دعوا داشتند. انگلیس ها بانک شاهی و شیلات و دخانیات و… را طلب میکردند. فرانسه، آلمان و روسیه نیز هرکدام سهمخواهی میکردند. پس از جنگ جهانی اول انگلیس که قدرت گرفته بود حاکم شد، در جنگ جهانی دوم با تضعیف انگلیس، آنها و آمریکا در ایران تصمیمگیری میکردند؛ جنبش تنباکو، ملی شدن صنعت نفت، مشروطه، قیام 15 خرداد و… واکنش مردم به این فجایع بود اما متاسفانه به شدت سرکوب میشد و اگر نهضتی انجام می گرفت با یک کودتا نهضت را از بین میبردند.
فرمانده اسبق سپاه یادآور شد: دومین ائتلاف با شورویها و تحمیل جنگ 8 ساله بود. آنها پس از استقرار نظام، جنگ را تنها راه نابودی جمهوری اسلامی میدانستند و اما ملت غیور از این آزمون بزرگ سربلند بیرون آمد. اکنون نیز پس از آن شکستها ائتلاف اقتصادی و در واقع جنگ اقتصادی علیه کشور ما راه انداختهاند و این تحریمها نیز در قالب همان ائتلاف است. قدرتها هیچگاه تحمل استقلال و پیشرفت ایران را ندارند چراکه اولا ایران دارای موقعیت ژئوپولتیک و به گفته خودشان پل پیروزی و چهارراه اقتصادی جهان است، ثانیا منابع عظیم و ثروت کشور است و جای تاسف است که ما چرا از این فرصتها استفاده مطلوب نمیکنیم.
وی گفت: مقام معظم رهبری به دنبال وحدت در داخل کشور و تشکیل امت اسلامی است و این دو، ستون مهم آینده کشورند و البته وحدت به معنی حضور نفوذیها نیست. خیمه ولایت بهعنوان اجماع ملی، باید محوریت باشد تا انقلاب سوم، یعنی انقلاب شکوفایی اقتصاد و صنعت ایران نیز به مقصود برسد.
روابط عمومی دانشگاه