به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور بررسی راهکارهای کمک به انتخاب رشته صحیح داوطلبان کنکور سراسری، جلسهای به همت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور معاونت آموزشی و پژوهشی، معاونت دانشجویی، روسای دانشکده ها، مدیر مرکز مشاوره دانشگاه و مشاوران تحصیلی استان مازندران روز یکشنبه، 28 مرداد 1403 در سالن جلسات دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار گردید.
در ابتدای این نشست دکتر فاطمه سالاریان مدیر مرکز مشاوره سلامت و سبک زندگی دانشگاه هدف از برگزاری این نشست را ایجاد تعامل و آشنا نمودن مشاورین را با ظرفیت ها و توانمندی های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به منظور هدایت دانش آموزان برای انتخاب رشته های دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، بومی گزینی و نخبه گزینی مطرح کرد و گفت: کمک به دانش آموزان جهت انتخاب هدفمند، واقع بینانه، دقیق، درست وآگاهانه می تواند جهت پیشگیری از مشکلات مبتلا ورود به دانشگاه بسیار مثمر ثمر باشد.
دکتر مجتبی رنجبر معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز ضمن ابراز خرسندی از تشکیل چنین نشست و دیدار با مشاورین تحصیلی، افزود: مشاورین به عنوان قشری دلسوز و متعهد، نه تنها در کاهش آلام و مشکلات نسل نوجوان و جوان نقش دارند بلکه هدایتگری مسیر سرنوشت ساز آینده شغلی و تحصیلی ایشان را هم عهده دار هستند.
وی درادامه به معرفی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از جنبه های مختلف پرداخت و گفت: با توجه به اینکه فقط یک دهه از ایجاد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل می گذرد، این دانشگاه بر اساس گزارش پایگاه شاخص های اساسی علم که یکی از پایگاه های اطلاعاتی موسسه کالریویت آنالیتیکس می باشد جزء موسسات پر استناد برتر دنیا قرار گرفته، همچنین این دانشگاه جز 80 دانشگاه برتر کشور بر اساس رتبه بندی سال 2022 دانشگاه های کشورهای D8 بوده است. برپایۀ گزارش سال 2023 میلادی نظام رتبه بندی دانشگاه ها بر پایۀ عملکرد علمی یا (یورَپ)، این دانشگاه در بین 71 دانشگاه ایرانی برتر در این رتبه بندی قرار گرفته است.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بیان کرد: بر مبنای بهره وری انتشار مقالات علمی دانشگاه های کشور بر اساس پایگاه WOS، این دانشگاه در رتبه ششم دانشگاه های زیر 20 سال ایران قرار دارد و در شاخص سرانه مقالات اعضای هیات علمی در دانشگاه های جامع زیر 20 سال، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با اختلاف رتبه اول بوده و در شاخص های دیگر نیز جزء چند دانشگاه برتر کشور می باشد. همچنین در ادامه بر موفقیت بالای دانشجویان در قبولی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، المپیاد دانشجویی و ... اشاره کرد.
دکتر رنجبر با اشاره به اینکه در شرایط کنونی دغدغه اصلی دانشجویان آینده شغلی و کاری است، افزود: لذا دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تلاش کرده است به این دغدغه بپردازد و اقدام به بازنگری رشته های موجود و سرفصل ها بعضی از رشته ها با همکاری دانشگاه های دیگر پرداخته و طرح های کواپ، دستیار فناور، TMC، و کارگاه های هدایت شغلی را برای دانشجویان ایجاد کرده است.
در ادامه اظهار داشت: دانشجویی که در مقطع کارشناسی در شهر دیگری پذیرفته می شود نه تنها وابستگی عاطفی به خانواده وجود دارد بلکه در زندگی خوابگاهی و تغییر سبک زندگی با چالش های فرهنگی و اجتماعی روبه رو می شود که در دانشگاه آمل سعی شده است در چند سال گذشته برای کمک به دانشجویان بومی با درخواست انتقالی و میهمانی دانشجویان منطقه آمل و شهر های اطراف به دانشگاه مساعدت شود.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تاکید کرد: برای افزایش پذیرش دانشجوی بومی، وظیفه دانشگاه، مشاوران و خانواده هاست که جهت معرفی کامل رشته ها و دانشگاه های محل زندگی دانش آموزان جهت کمک به انتخاب رشته درست تلاش نمایند.
در ادامه جلسه مشاوران تحصیلی دانش آموزی و انتخاب رشته آموزش و پرورش به بیان نکات ارزشمند خود پرداختند و پیشنهادات بسیار خوبی برای تقویت انتخاب رشته داوطلبان، تبلیغ بهتر و بیشتر دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و شناساندن توانمندی های آن ارائه نمودند.
جلسه با جمع بندی نکته نظرات مدعوین گرامی خاتمه یافت.
روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل امیدوار است شاهد موفقیت روز افزون داوطلبان و دانش آموزان عزیز در کنکور سراسری باشد.
روابط عمومی دانشگاه