دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
برگزاری چهل و یکمین جلسه شورای فنی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در سال 1402

03 فروردین 1403
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهل و یکمین جلسه شورای فنی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در سال 1402 با حضور دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه، معاونین و مدیران در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن عید نوروز 1403، با تاکید بر اهمیت جلسات شورای فنی و ضرورت پیگیری تحقق مصوبات آن، نظارت ویژه بر روند اجرایی و چگونگی هزینه کرد اعتبارات را از تکالیف شورای فنی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برشمرد و اظهار داشت: در این راستا تمام معاونین و مدیران نیز می بایست در روند اجرا، ضمن توجه ویژه به کیفیت و همچنین تسریع در اجرای پروژه ها، در رفع موانع و مشکلات اجرایی پروژه ها نیز اهتمام ویژه داشته و در زمان اندک تصمیمات لازم را اتخاذ نمایند.
وی در ادامه بیان کرد: در استفاده حداکثری از ظرفیت مشاوران و پیمانکاران شایسته بومی استان بسیار ضروری است و چگونگی تحقق مصوبات یاد شده را از شاخص های ارزیابی مدیران در حوزه فنی و اجرایی دانست.
در پایان دکتر حاجی زاده مقدم ضمن تشکر از زحمات تمام همکاران خود در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به ویژه اعضای شورای فنی دانشگاه، گفت: با همکاری و همیاری یکدیگر در سال 1403 بتوانیم بهترین ها را برای مردمان ایران اسلامی، مردم شریف شهرستان آمل، دانشجویان عزیز در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل رقم بزنیم.
همچنین اهم عملکرد و پیگیری های شورای فنی دانشگاه طی چهل و یک جلسه در سال 1402 به شرح زیر می باشد:
1- تکمیل طرح مشاور و انتخاب پیمانکار از سامانه ستاد ایران به منظور طراحی و اجرای ساختمان خدماتی دانشکده دامپزشکی برای تامین فضای خدماتی، فرهنگی و رفاهی (موتورخانه مرکزی، نمازخانه، آشپزخانه مرکزی، سالن غذاخوری خواهران، برادران، اساتید و کارکنان) به مساحت 2300 مترمربع به مبلغ 530 میلیارد ریال در مدت 12 ماه.
2- اخذ مجوز ماده 23 ساختمان خوابگاه خواهران به عنوان یکی از طرح های ملی برای تامین فضای خوابگاه دانشجویی.
3- تکمیل طرح اجرایی خوابگاه توسط مشاور و در نهایت انتخاب پیمانکار در سامانه ستاد ایران به منظور اجرای اسکلت بتنی و دیوارچینی اولین پروژه خوابگاه خواهران در شهرستان آمل با ظرفیت 400 نفر در قالب 37 سوئیت دو یا یک خوابه در پنج طبقه به مساحت 5300 مترمربع به مبلغ 300 میلیارد ریال.
4- اخذ مجوز تغییری کاربری زمین پردیس دانشگاه به آموزشی و مجوز 20هزار مترمربع فضای آموزشی از امور اراضی استان.
5- پیگیری و موافقت کمیسیون لوایح دولت مبنی بر صدور سند 3 هکتار زمین منطقه اغوزبن به نام دانشگاه.
6- احداث و تجهیز مرکز تکثیر و نگهداری حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه به مبلغ 15 میلیارد ریال
7- احداث و تجهیز ساختمان آموزشی و تحقیقاتی پرورش طیور با همکاری شرکت آمل به دانه طبرستان به مبلغ 15میلیارد ریال.
8-طراحی، ساخت و نصب سردیس خیر نیک اندیش دانشگاه زنده یاد حاجیه خانم زهرا تفضلی.
9-اصلاح سند دو قطعه باقیمانده از پلاک 153 اسپه کلا در جهت تامین منابع مالی طرح های عمرانی دانشگاه مطابق الحاقیه صلحنامه خیر نیک اندیش و مصوبه هیات امناء دانشگاه.
10- اصلاح و افزایش 100 متر مربع به سند پلاک 13417 اهدایی.
11- اخذ موافقت کمیسیون ماده 5 استان با تفکیک و تغییر کاربری پلاک 17331 به 4 قطعه برای تبدیل به احسن با افزایش ارزش افزوده بالا در راستای تکمیل طرح های عمرانی دانشگاه.
12-خرید و تملک 4/500 مترمربع زمین از اشخاص حقیقی و سازمان اوقاف در راستای توسعه فضای فیزیکی پردیس دانشگاه به ارزش 220 میلیارد ریال.
13- اهدا زمین به مساحت 360 مترمربع توسط خیر نیک اندیش حاج آقای هاشمی به ارزش 70میلیارد ریال به دانشگاه در اولین مراسم گرامیداشت هفتمین سالروز درگذشت خیر نیک اندیش دانشگاه حاجیه خانم زهرا تفضلی.
14-تکمیل و تجهیر درمانگاه تخصصی دانشکده دامپزشکی شامل تهیه و نصب کابینت آزمایشگاهی، کولر گازی، رادیاتور، تابلو چلنیوم و..
15- احداث کانال ضلع شمالی پردیس دانشگاه به طول 300 متر جهت خروج آبهای سطحی.
16- تامین روشنایی زمین چمن روباز ورزشی و محوطه اطراف آن شامل کابل کشی مجدد و نصب تابلو برق محوطه پردیس دانشگاه واقع در کلاصفا به همراه ساماندهی برق رسانی به ساختمان های نگهبانی، دفتر فنی، درمانگاه تخصصی دانشکده دامپزشکی، پرورش طیور و مرکز تکثیر حیوانات آزمایشگاهی.
17-تجهیز کامل ساختمان حفاظت فیزیکی در پردیس دانشگاه شامل تهیه و نصب کابینت، پکیج و رادیاتور و …
18-تامین بخش دیگری از مخلوط کوهی جهت زیرسازی بستر راههای دسترسی پردیس دانشگاه.
19-تامین پارکینگ برای دانشجویان با اجرای حصارکشی داخل پردیس.
20-حفاظت فیزیکی منابع ذخیره آب شرب پردیس دانشگاه با اجرای حصار.
21-تهیه و نصب راهبند در ورودی سازمان مرکزی و پردیس دانشگاه.
22-افزایش تعداد دوربین های حفاظتی و نصب گیت در پردیس دانشگاه.
روابط عمومی دانشگاه