دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

عمومی
حضور دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در یازدهیمن جشنواره ملی رویش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، یازدهمین جشنواره ملی رویش با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و چند مسئول عالی رتبه این وزارت، استاندار یزد، جمعی از مسئولان دانشگاهی و استانی، خانواده شهدای کانون های فرهنگی هنری، دینی و مذهبی کشور و جمعی از دانشجویان فعال در کانون های فرهنگی وهنری 70 دانشگاه کشور در دانشگاه یزد برگزار شد.
دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم ضمن قدردانی از برگزارکنندکان این جشنواره گفت: حضور پر شور و نشاط شما دانشجویان به این جشنواره هویت جدیدی بخشید. دستاوردها و فعالیت های شما در این نمایشگاه رنگ و بوی خاصی داشت و ما قدردان زحمات شما هستیم و به شما دانشجویان افتخار می کنیم.
وی افزود: وجود شما دانشجویان به دانشگاه معنا و مفهوم می دهد، شما تیرهای دانایی هستید که از کمان دانشگاه به سمت آینده پرتاب می شود.
وی تاکید کرد: شما دانشجویان آینده سازان ایران اسلامی هستید، امیدورام سر راه شما عزیزان انسانهای بزرگ قرار گیرد که تاتیرگذار باشد و به آروزهایتان برسید.
وی تصریح کرد: امیدوارم مسیر دانایی را با سرعت هر چه بیشتر طی کنید و برای کشورمان اثربخش باشید و خداوند کمک کند تا ما شرمنده این توانایی و استعداد شما نباشیم.
دکتر زلفی گل با تاکید بر اینکه شما دانشجویان خودتان را دست کم نگیرید و جوانی تان را ارزان نفروشید افزود: علی رغم تحریم های ظالمانه دشمنان، امید است فرزندان توانمند و شایسته این کشور، آینده درخشان برای ایران رقم بزنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شما جوانان سرشار از توانایی، استعداد، انگیزه و هوش هستید اظهار کرد: اگر ما نتوانیم برای شما دانشجویان باهوش، بستری برای پیشرفت فراهم کنیم واقعا به کشور ظلم کردیم.
دکتر عباس کلانتری رییس دانشگاه یزد نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم به مهمانان و قدردانی از عوامل برگزارکننده گفت: کانون های فرهنگی و هنری باعث رونق دانشگاه ها هستند و ما به وجود همه آنها افتخار می کنیم.
وی تصریح کرد: این جشنواره یک نمایش خوبی از قدرت فرهنگی دانشگاه ها بود و ما با دیدن توانمندی ها و دستاوردهای کانون ها به خود بالیدیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد و دبیر اجرایی این جشنواره هم در این مراسم گفت: امروزه فضای مجازی یکی از آسیب هایی است که دانشگاه ها  گریبان گیر آن هستند. رقبای جدی برای پیشگیری از آسیب های مرتبط با آن، اردوهای دانشجویی، راهیان نور و پیشرفت و رویدادهایی مانند جشنواره های حرکت و رویش هستند.
دکتر محسن رفیعیان با بیان اینکه این گونه رویدادها قاب رسانه ای می بندند گفت: در این جشنواره یک رسانه اجرا و از تمام نقاط کشورمان قاب رسانه ای بسته شد و امیدواریم بتوانیم با برگزاری این رویدادها که به صورت رسانه عمل می کنند بخشی از خلاءها و آسیب های موجود را رفع کنیم.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در دبیرخانه این دوره از جشنواره 23 کارگروه تشکیل شد و قریب به 200 نفر درگیر این رویداد بودند که از این تعداد 100 دانشجوی فعال با ما همکاری داشتند.
تجلیل از خانواده های شهدای کانونی از جمله خانواده شهید مصطفی احمدی روشن و شهید حسین علی مرادی و تقدیر از برگزیدگان یازدهمین جشنواره ملی رویش از جمله برنامه های مراسم اختتامیه بود.
همچنین کاشت 800 اصله درخت در پویش همکاشت با حضور مسئولان وزارتی، دانشگاهی و استانی در حاشیه برگزاری یازدهمین جشنواره ملی رویش در محل پردیس فرهنگی تفریحی دانشگاه یزد برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه